CSARNOK ÉPÍTÉS

Tervező irodám -rövid határidővel- úgy készíti el Önnek a műszaki terveket, hogy vállalja az építési engedély kérelmet is benyújtjuk ETDR-felületen. A tervdokumentációhoz készített terveői költségbecslést pedig személyes egyeztetés alapján minden projektre egyedileg állítja be, különösen figyelve az előre nem látható költségek bekalkulására.

 

Cégünk kamion szerviz épület, mezőgadasági épületek, ipari épületek, üzem csarnok építés, gabonatároló építés, géptároló építés, tároló építés, raktár építés és hűtőház építés, valamint tervezése kapcsán több mint 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

 

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kivitelezett épületek I. osztályú minőségben és határidőre legyenek kész ezért a tervezéstől kezdve, a földmunkán át az ipari padló készítés, valamint acélszerkezet gyártás + szendvicspanel gyártáson keresztül saját szakembereinkkel kulcsrakész épületek átadását vállaljuk.

 

A csarnoképületek kivitelezéséhez szükséges teljes géppark a rendelkezésünkre áll, melyből kifolyólag akár egy 30 m fesztávolságú raktár épület daruzását, állványozását és ipari padlóját is saját magunk készítjuk alvállalkozó bevonása nélkül.

Ennek előnye, hogy az egymást követő munkafázisokat olyan összeszokott szerelőcsapat végzi amely tudja, hogy hogyan kell egy felületet átadni a következő munkafázishoz, hogy a munka folyamatosan tudjon haladni.

 

A tervezés a gyártás és a kivitelezés között a komminikáció folyamatos ezért épületeink már eleve költséghatékonyan, kivitelezői szemlélettel kerülnek megtervezésre.

 

A jól átgondolt statikai tervezésnek köszönhetően az épület kellő szilárdság mellett a legkisebb súllyal kerül megvalósításra, hogy Önnek a gépbeszerzésre is maradjon pénze.

 

 

   

 

A könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezése során a leggazdaságosabb a beton pontalapozással, acélszerkezetettel és szendvicspanel oldalfallal készülő könnyűszerkezetes épület.

 

Az acélszerkezetes épületek kivitelezése kapcsán az épület tartószerkezete a kivitelezési gyártmánytervek alapján a gyártócsarnokunkban kerül legyártásra ahol a festést követően kerül saját kamionnal kiszállításra az építkezés helyszínére. A falakat és a tetőt borító Cellspan szendvicspanel polisztirolhab kitöltésű és szintén „mm” pontosan kerül legyártásra megkönnyítve a helyszínen a szerelési munkát.

 

Kiemelném, hogy a szendvicspanel oldalfalazatu és tetőburkolatu csarnokok építése során a saját gyártású Cellspan szendvicspanelt építjük be így a szendvicspanel térelhatároló fal közvetlenül a gyártótól származik.

 

www.cellspan.hu
 

Telefonszám: +3630-620-7110 és +3630-380-8668,  Email: info@hegeduscsaba.hu