KAMION SZERVIZ JÁSZBERÉNY

Építész irodám egyik szakterülete a kamion szerviz épület tervezése. Kamionszerviz tervezés az ország teljes területén történik. Megtervezett és magvalósult épületek az alábbi településeken találhatóak: Budapest, Dunakeszi, Zalaegerszeg, Sződ, Jászberény, Nyíradony.

A kamionszervíz tervezés kapcsán az építészeti engedélyezési tervdokumentáció és a komplett kiviteli tervek elkészítését vállaljuk. A tervek között az aknaterv kiemelkedően fontos a bele egyedileg telepítendő technológiai gépsor és perememelő függvényében.

Épületeim között több kamionszervíz műszaki vizsgasorral rendelkezik. A műszaki vizsgáztatáshoz szükséges engedély megszerzéséhez telepítendő technológia és helyiség kapcsolatok kialakításának birtokában vagyunk így a Közlekedési Hatóságtól az akkreditációt meg lehet kérni.

A kamionszervíz üzem tervezés része a telepen belüli forgalmi rend kialakítása amelyet közlekedés tervező kollégám több éves szakmai tapasztalattal végez. A jogerős építési engedély megszerzéséhez szükséges valamennyi szakági tervezési munkarész saját irodán belül végzünk úgymint: statika, tűzvédelem, épületgépészet, épületvillamosság, közlekedés, vízjogi terv, környezetvédelmi terv, talajmechanika, geodézia stb.

Amennyiben komplex, mindenre kiterjedő tervezésre van szükséges kérem keresse irodánkat: Tel: +3630-620-7110, vagy: +3630-380-8668, email:info@hegeduscsaba.hu,

 

JELENLEGI ÉPÜLET:

Építtető az adott ingatlanon pályázati forrás bevonása nélkül, önerőből egy korszerű, az EU előírásainak megfelelő akkreditált kamionszervíz épületet kíván építeni irodai résszel kiegészítve. Az épület könnyűszerkezetes csarnok technológiával épül meg acél pillérváza, szendvicspanel burkolattal.

Az épület 2 szerviz aknával valósul meg amiből az egyik aknasor műszaki vizsgáztatásra lesz akkreditálva.

Az irodai részen váró és adminisztratív rész valamint a vizsgabiztos részére külön helyiség van tervezve. Az épület energetikai tanúsítványa a szabványban előírtaknak megfelelő, fenntartása gazdaságos, megépítése az előregyártott szerkezt tervezés miatt időtakarékos, gyors kivitelezésű.