Lapostetős családi ház Hajdúszoboszló

A modern családi ház egy saroktelken épül meg Hajdúszoboszló kertvárosi negyedében.

Az épület földszinti alapterülete mindössze 89m2, az emelet hasznos alapterülete 43m2 összesen tehát 131m2 hasznos alapterületű épületet tervztem.

A lapostetős épület modern megjelenése a saroktelek előnyére válik.

A családi ház földszinti részén egy egy légteres nappali+konyha+étkező található valamint itt kapott helyet a családi ház háztartási helyisége és egy vendégszoba is saját fürdőszobával. Építtető kérésére az egyenes karú lebegő lépcső látványos megjelenése a nappaliban már a beérkezéskor jól látszik. A helyiségre egy hatalmas eltolható üvegajtót terveztem ami közvetlen teraszkapcsolatot biztosít. A konyhában egy nagy konyhasziget és beépített bútorok szolgálják a háziasszony kényelmét. Külön kérésre a konyhába sarokablak került ami a kellő fény mellett a helyiség át szellőztetését is biztosítja.

Az emeleti részen 2 tágas szoba és egy kényelmes fürdőkáddal és zuhanyzóval is ellátott fürdőszoba található. A fürdőszoba tájolása keleti és egész értékű ablakkal rendelkezik ezért reggel a készülődés során fényárban úszik a helyiség.

Az épület 30cm kerámia falazattal és 15cm külső szigeteléssel készül. A nyílászárók 3rtg üvegezésűek. Az épület energetikai besorolása "A" kategória.