Mediterrán családi ház

A mediterrán családi ház az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

A megtervezett épület szabadonálló, az utcafronttól 5,00m-es előkerttel.

Az épület földszinti alapterülete: 320,92m2

Az épület emeleti alapterülete:71,58m2 (erkélyekkel együtt)

Összes alapterület:392,48m2 (uszodatérrel együtt)

A modern családi ház épület földszinti részén a nappali és étkező közvetlen terasz kapcsolattal rendelkezik. A konyha rész világos, utcára néző nagy ablakkal van megtervezve. A konyhához egy viszonylag nagy kamra kapcsolódik ahol akár fagyasztóládákat is el lehet helyezni.

A modern családi ház nappali berendezése sarokülőre van megtervezve. A nappali részen építtető kérésre egy ablakban való beülési lehetőséget is kialakítottam.

A mediterrán stílusú családi házak többnyire emeletes kialakításúak a szebb tömegfomálás eredményeképen.

A lépcső elhelyezése a nappaliból látszik, megközelítése könnyen lehetséges, a lépcső a tér része, kialakítása esztétikus.

A hálószobához tartozik egy jól felszerelt nagy és világos fürdőszoba dupla mosdóval, zuhanízóval, masszázskáddal és Wc-vel. A helyiség egész negy ablakkal rndelkezik keletre nézően.

A dolgozószoba a hálószobától távol kapott helyet.

Az épület emeleti szintjéről a nappali és étkezőre lehet letekinteni galéria szerűen.

Az emeleten kialakítottam egy olvasósarkot, ahonnan egy olyan fedett emeleti erkélyre lehet kimenni ahonnan a medence jól látszik.

Az épületben egy uszoda is található 5*10m-es medencével, bárpult résszel és külön fittnesz teremmel. Az uszoda világos, eltolható nagy teraszjatókkal lett megtervezve.

Építtető kérésre a mediterrán ház udvarán a belső medencéhez hasonlóan egy külső medencét is meg fogunk építeni.