Részletek:

  • Dátum: 2016-10-06
  • Helység: Nagykálló
  • Alapterület: 900 m2

A húsüzemben félsertés feldolgozás történik. A napi kapacitás 300-500 félsertés.

Az üzem 0-24h működése során folyamatosan 5-12C fok közötti hőmérsékletet biztosítunk. A hűtés során felszabaduló hőmennyiséget felhasználva a mesterséges szellőztető berendezés friss levegő utánpótlását szolgáljuk ki.

A húsüzemben sokkoló, fagyasztó és hűtőtéri kamrák is találhatóak. A húsüzem alapterülete ~900 m2, a hozzá tartozó szociális és iroda rész alapterülete további ~300 m2.

A húsüzem Nagykálló település ipari parkjában valósul meg.

Kérjen visszahívást!

48 órán belül visszahívjuk egy 30 perces ingyenes konzultációra!