Tervező irodám -rövid határidővel- készíti el Önnek a műszaki terveket, egyúttal vállalja az építési engedély kérelem benyújtását az ETDR-felületen. A tervdokumentációhoz készített tervezői költségbecslést pedig személyes egyeztetés alapján minden projektre egyedileg állítja be.


Cégünk kamion szerviz épület, ipari épületek, üzem csarnok építése valamint tervezése kapcsán több mint 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Fontosnak tartjuk, hogy a kivitelezett épületek I. osztályú minőségben és határidőre készüljenek el, ezért a tervezés minden szakágra vonatkozóan kivteli terv szinten készül a betervezett technológiai előírásokat  és berendezéseket figyelembe véve.

 

Legfőbb specialitásunk a műszaki vizsgasorral rendelkező kamionszerviz épületek engedélyes és kiviteli terv szintű megtervezése.

Megfelelő szakmai tapasztalattal és jó kapcsolattal rendelkezünk a kamionszervizbe terevezett műszaki vizsgasor berendezéseiről. Megfelelően fel tudjuk mérni az üzemcsarnok épület energia igényét. 

A terevzés során figyelembe vesszük a telek tájolását, az uralkodó szélirányt és a kamionok fordulási sugarát. Ennek megfelelően a hőszükségletet számítással alátámasztjuk és optimalizált fűtésrendszert tudunk tervezni. A közlekedéstervezőm kiszámolja az üldözési görbéket, javaslatot tesz a kamionparkolóra, valamint a ki és be közlekedésre. Az adminisztratív dolgozók és az ügyfelek számár a forgalomnak megfelelő nagyságú helyiségeket tervezünk, így optimalizálva a költségeket.

A funkcionális alaprajz mellett hangsúlyt fektetünk az épület külső megjelenésére is, ezért a cég arculatához igazodó színeket részesítjük a tervezésnél előnyben.

A tervezés a gyártás és a kivitelezés között a komminikáció folyamatos, ezért épületeink már eleve költséghatékonyan, kivitelezői szemlélettel kerülnek megtervezésre.

A jól átgondolt statikai tervezésnek köszönhetően az épület kellő szilárdság mellett a legkisebb súllyal kerül megvalósításra, hogy Önnek a gépbeszerzésre is maradjon pénze.

A könnyűszerkezetes csarnokok leggazdaságosabban beton pontalapozással, acélszerkezetettel és szendvicspanel oldalfal, valamint tetőpanellel készülnek.

 


Telefonszám: +3630 620 7110 és +3630 380 8668

Email: info@hegeduscsaba.hu

Kérjen visszahívást!

48 órán belül visszahívjuk egy 30 perces ingyenes konzultációra!