Részletek:

  • Dátum: 2016-08-26
  • Helység: Sződ
  • Alapterület: 950 m2

Építész irodám egyik szakterülete a kamion szervíz épület tervezése. Kamion szervíz tervezés az ország teljes területén történik. Megtervezett és magvalósult épületek az alábbi településeken találhatóak: Budapest, Dunakeszi, Zalaegerszeg, Sződ, Jászberény, Nyíradony.

A kamionszervíz tervezés kapcsán az építészeti engedélyezési tervdokumentáció és a komplett kiviteli tervek elkészítését vállaljuk. A tervek között az aknaterv kiemelkedően fontos a bele egyedileg telepítendő technológiai gépsor és perememelő függvényében.

Épületeim között több kamionszervíz műszaki vizsgasorral rendelkezik. A műszaki vizsgáztatáshoz szükséges engedély megszerzéséhez telepítendő technológia és helyiség kapcsolatok kialakításának birtokában vagyunk így a Közlekedési Hatóságtól az akkreditációt meg lehet kérni.

A kamionszerviz tervezés része a telepen belüli forgalmi rend kialakítása amelyet közlekedés tervező kollégám több éves szakmai tapasztalattal végez. A jogerős építési engedély megszerzéséhez szükséges valamennyi szakági tervezési munkarész saját irodán belül végzünk úgymint: statika, tűzvédelem, épületgépészet, épületvillamosság, közlekedés, vízjogi terv, környezetvédelmi terv, talajmechanika, geodézia stb.

Amennyiben komplex, mindenre kiterjedő tervezésre van szükséges kérem keresse irodánkat: Tel: +3630-620-7110, vagy: +3630-380-8668, email:info@hegeduscsaba.hu

 

JELENLEGI ÉPÜLET:

Építtető az adott ingatlanon pályázati forrás bevonása nélkül, önerőből egy korszerű, az EU előírásainak megfelelő akkreditált kamionszervíz épületet kíván építeni irodai résszel kiegészítve. 

Az ingatlan Sződ település bevezető részén az M2 autópálya lehajtótól alig 1000m-re található közvetlen az országos közút településre vezető része mellett. A kamion szervíz épület egy építményként egy tömbben jelenik meg de, az épület 2 fő részre bontható:
 

1.      iroda és szociális épület. Az irodai részen történik az adminisztráció és a cég vezetése, a szociális oldalon a munkások öltöző egysége az étkezővel és a kiszolgáló részekkel.

2.      kamionszervíz üzem. Az épület fő profilja a saját tulajdonú kamionok javítása, karbantartása és külső-belső mosása, tisztítása. A szervíz állások száma 2db amelyből egy állás alatt aknasor van tervezve. A mosó részen kézi mosás történik vízvisszaforgató berendezés segítségével.

Az üzemcsarnok épület acél pillérvázas, acél tömörgerinces kivitelezésű szerkezettel lett megtervezve. A könnyűszerkezetes csarnok külső térelhatárolása szendvicspanellel történik.

A kamion szerviz épület tervdokumentációja komplex tervanyagot foglal magába, ami a jelenleg érvényes jogszabályi előírásoknak és az akkreditációknak is megfelelő. A tervanyag engedélyes és kiviteli tervből áll, amihez értelemszerűen közlekedéskapcsolati, környezetvédelmi és vízjogi munkarész is társul.

Kérjen visszahívást!

48 órán belül visszahívjuk egy 30 perces ingyenes konzultációra!