Kamionszerviz épület - Zalaegerszeg

Építész irodám egyik szakterülete a kamion szervíz épület tervezése. Kamion szervíz tervezés az ország teljes területén történik. Megtervezett és magvalósult épületek az alábbi településeken találhatóak: Budapest, Dunakeszi, Zalaegerszeg, Sződ, Jászberény, Nyíradony.
 

A kamionszervíz tervezés kapcsán az építészeti engedélyezési tervdokumentáció és a komplett kiviteli tervek elkészítését vállaljuk. A tervek között az aknaterv kiemelkedően fontos a bele egyedileg telepítendő technológiai gépsor és perememelő függvényében.
 

Épületeim között több kamionszervíz műszaki vizsgasorral rendelkezik. A műszaki vizsgáztatáshoz szükséges engedély megszerzéséhez telepítendő technológia és helyiség kapcsolatok kialakításának birtokában vagyunk így a Közlekedési Hatóságtól az akkreditációt meg lehet kérni.
 

A kamionszerviz tervezés része a telepen belüli forgalmi rend kialakítása amelyet közlekedés tervező kollégám több éves szakmai tapasztalattal végez. A jogerős építési engedély megszerzéséhez szükséges valamennyi szakági tervezési munkarész saját irodán belül végzünk úgymint: statika, tűzvédelem, épületgépészet, épületvillamosság, közlekedés, vízjogi terv, környezetvédelmi terv, talajmechanika, geodézia stb.
 

Amennyiben komplex, mindenre kiterjedő tervezésre van szükséges kérem keresse irodánkat: Tel: +3630-620-7110, vagy: +3630-380-8668, email:info@hegeduscsaba.hu

 

JELENLEGI ÉPÜLET:

A kamion szerviz épület acélszerkezetű, acél rácsos tartós szendvicspanel oldalfal és tetőburkolattal ellátott korszerű, a kor követelményeinek és az előírt speciális szabványoknak megfelelően kialakított épület.

 

A csarnok épületen belül egy szabványos műszaki vizsgasor aknával, egy szervízsor és egy kamionmosó sor is kialakításra került. A csarnokrészen fedett rámpával dokkolási lehetőség biztosított beépített hidraulikus emelőrámpával a különböző platómagasságú járművek részére.

Az irodai részből közvetlenül át lehet menni a csarnok részbe. Az iroda épület 2 emeletes, éjszaki sofőrpihenővel ellátott.

Az ingatlanon belül további 10 kamion parkolási lehetősége, valamint raktár épület helye kialakításra került a II. ütemben történő megépítésre.

  • Dátum: 2017. április 12.
  • Helység: Zalaegerszeg
  • Alapterület: 1150 m2