Részletek:

  • Dátum: 2018-05-21
  • Helység: Hajdúszoboszló
  • Alapterület: 131 m2

A modern családi ház egy saroktelken épül meg Hajdúszoboszló kertvárosi negyedében.

Az épület földszinti alapterülete mindössze 89 m2, az emelet hasznos alapterülete 43 m2 összesen tehát 131 m2 hasznos alapterületű épületet terveztem.

A lapostetős épület modern megjelenése a saroktelek előnyére válik.

A családi ház földszinti részén egy egy légteres nappali+konyha+étkező található, valamint itt kapott helyet a családi ház háztartási helyisége és egy vendégszoba is saját fürdőszobával. Építtető kérésére az egyenes karú lebegő lépcső látványos megjelenése a nappaliban már a beérkezéskor jól látszik. A helyiségre egy hatalmas eltolható üvegajtót terveztem, ami közvetlen teraszkapcsolatot biztosít. A konyhában egy nagy konyhasziget és beépített bútorok szolgálják a háziasszony kényelmét. Külön kérésre a konyhába sarokablak került, ami a kellő fény mellett a helyiség át szellőztetését is biztosítja.

Az emeleti részen 2 tágas szoba és egy kényelmes fürdőkáddal és zuhanyzóval is ellátott fürdőszoba található. A fürdőszoba tájolása keleti és egész értékű ablakkal rendelkezik, ezért reggel a készülődés során fényárban úszik a helyiség.

Az épület 30cm kerámia falazattal és 15cm külső szigeteléssel készül. A nyílászárók 3rtg üvegezésűek. Az épület energetikai besorolása "A" kategória. 

Kérjen visszahívást!

48 órán belül visszahívjuk egy 30 perces ingyenes konzultációra!