Részletek:

  • Dátum: 2019-04-04
  • Helység: Szekszárd
  • Alapterület: 409 m2

Építtetők Szekszárdon élnek jelenleg és ide kívánnak egy új, a mai kor igényeinek megfelelő moden mediterrán családi házat építeni.

Természetesen ezen települése is vállunk munkát, a távolság nem jelent számunkra problémát.

Az épületben egy háromgyermekes család fog lakni. Ennek megfelelően kezdtük el a tervezést ami az életkörülmények átértékelése miatt többszöri módosítással járt. Ezt türelmesen lekövettük így a tervezés több mint 8 hónapig tartott.

A mediterrán családi ház földszinti alapterülete: 278m2, emeleti alapterülete: 131 m2, összesen: 409 m2.

A tervezés során a háziasszony kérésének megfelelően a konyha konyhaszigettel és világos teraszajtóval lett megtervezve. A konyhából az egész földszint jól belátható, így a gyermekek szemmel tartása főzés közben is biztosított.

A tágas, fedett teraszhoz kapcsolódó nappaliban a Tv fal mellett egy modern kandalló is helyet kapott. A házigazda ebben a kandalóban a téli estéken valódi tűz mellett akar igazi családi hangulatot teremteni.

Az épület energetikai besorolása "A", fűtése hőszivattyúval történik padló és fal / mennyezet fűtéssel - hűtéssel kiegészítve.

A kivitelezés során Internorm alu-fa nyílászárók kerülnek beépítésre. A megvalósítás során folyamatos tervezői jelenlétet biztosítok a megfelelő minőség miatt.

Kérjen visszahívást!

48 órán belül visszahívjuk egy 30 perces ingyenes konzultációra!