Modern lapostetős családi ház - Budapest

A családi ház leendő tulajdonosa egy fiatal házaspár egyelőre 1 gyermekkel akik internetes vették fel velem a kapcsolatot.

Miután elmentünk megtekinteni a Szép Házak Magazinban megjelent és elkészült családi házamat felkértek a leendő otthonuk megtervezésére és egyben a kivitelezés felügyelésére is tervezői művezetés keretében.

 

A tervezési munka ennél a nagy alapterületű modern családi háznál igen intenzív volt, de így is közel 8 hónapot vett igénybe.

Ezalatt rengeteget beszélgettünk, többször találkoztunk és még többször módosítottuk az alaprajzot majd a 3D-s terveket.

 

Fontos szempont volt egy olyan minőségi lapostetős ház megtervezése ami egyedi megjelenésű mint arculatában mind anyag használatában egyaránt. A betervezett anyagok prémium minőséget képviselnek mind a homlokzaton mind pedig az épületen belül.

A minimál családi ház egyediséget a benne található moziterem valamint a fittness helyiség is kiemeli. Emellett a hátsó kerti részben lounge süllyesztett terasszal valamint medence is található.

 

A kor igényeinek megfelelően a modern lapostetős ház "okosotthon" tervezést kap. Emelett a fűtése és hűtése hőszivattyúval van megtervezve.

 

A családi ház alapterülete fedett terasszal együtt ~840m2.

 

  • Dátum: 2019. december 20.
  • Helység: Budapest
  • Alapterület: 840 m2