Részletek:

  • Dátum: 2014-06-15
  • Helység: Dunakeszi
  • Alapterület: 1200 m2

Építész irodám egyik szakterülete a kamion szervíz épület tervezése. Kamion szervíz tervezés az ország teljes területén történik. Megtervezett és magvalósult épületek az alábbi településeken találhatóak: Budapest, Dunakeszi, Zalaegerszeg, Sződ, Jászberény, Nyíradony.

A kamionszervíz tervezés kapcsán az építészeti engedélyezési tervdokumentáció és a komplett kiviteli tervek elkészítését vállaljuk. A tervek között az aknaterv kiemelkedően fontos a bele egyedileg telepítendő technológiai gépsor és perememelő függvényében.

Épületeim között több kamionszervíz műszaki vizsgasorral rendelkezik. A műszaki vizsgáztatáshoz szükséges engedély megszerzéséhez telepítendő technológia és helyiség kapcsolatok kialakításának birtokában vagyunk így a Közlekedési Hatóságtól az akkreditációt meg lehet kérni.

A kamionszerviz tervezés része a telepen belüli forgalmi rend kialakítása amelyet közlekedés tervező kollégám több éves szakmai tapasztalattal végez. A jogerős építési engedély megszerzéséhez szükséges valamennyi szakági tervezési munkarész saját irodán belül végzünk úgymint: statika, tűzvédelem, épületgépészet, épületvillamosság, közlekedés, vízjogi terv, környezetvédelmi terv, talajmechanika, geodézia stb.

Amennyiben komplex, mindenre kiterjedő tervezésre van szükséges kérem keresse irodánkat: Tel: +3630-620-7110, vagy: +3630-380-8668, email:info@hegeduscsaba.hu

JELENLEGI ÉPÜLET:

A kamionszerviz épület acélszerkezetű, acél rácsos tartós szendvicspanel oldalfal és tetőburkolattal ellátott, korszerű, a kor követelményeinek és az előírt speciális szabványoknak megfelelően kialakított épület.

A csarnok épületen belül egy szabványos műszaki vizsgasor fékpaddal, holtjáték vizsgálóval és egy szervízsor (gumicsere) is kialakításra került.  A szerelés során a kellő természetes fényt a tetősíkban elhelyezett felülvilágítók biztosítják.

A csarnok épülethez 4 állásos személygépkocsi és kisteherautó állás is tartozik, ahol a járművek gumicseréjét és szervizelését is el tudják végezni.

Az irodai részből közvetlenül át lehet menni a csarnok részbe. Az iroda épület 2 emeletes, éjszaki sofőrpihenővel ellátott.

Kérjen visszahívást!

48 órán belül visszahívjuk egy 30 perces ingyenes konzultációra!