Részletek:

  • Dátum: 2019-04-12
  • Helység: Székesfehérvár
  • Alapterület: 328 m2

Építtetők úgy kerültek velem kapcsolatba, hogy a weblapomon található referenciamunkák megtetszettek nekik. Ezt követően felhívtak ahol megkértem őket, hogy írják meg pontosan mi az elképzelésük és hol található a telek amie építkeznének. Az emailben megküldött árajánlatom elfogadása után megkezdődött a közös munka.

A tervezési munkafázis a kivitelei tervek elkészítésével együtt kb:6 hónapig tartott.

A modern családi ház Székesfehérvár kertvárosi részén kerül kivitelezésre, az építkezés jelenleg folyamatban van.

A betervezett anyagokat átbeszéltük és személyesen megtekintettük az építetőkkel. A prémium minőségű nyílászárók a közvetlen partneremtől az Internomtól vannak.

Az egyedi igények alapján megtervezett mediterrán családi házban extraként egy wellness helyiség is található jakuzzival és finn szaunával, hozzá kapcsolódó fedett terasszal.

A családi házban 2 gyermekes házaspár fog élni, ezért 3 szoba található benne. Egyedivé teszi az épület belső megjelenését a nagy belmagasságú nappali+konyha+étkező, amit belsőépítész segít kialakítani.

Az épületben található konyha a lakás központi eleme. Úgy lett kialakítva, hogy közvetlen teraszra kijutás legyen belőle a konyhaszigetet és reggeliző asztalt megkerülve.

A háziasszony kérésére, aki egyben szakácsnő is, a konyha tolóajtóval elzárható így a főzés közben keletkezett illatok nem járják át az egész lakást.

A családi ház alapterülete 261 m2 + fedett teraszok 68 m2 összesen: 329 m2.

A kivitelezés alkalmával a tervező háttér szolgáltatást és a folyamatos jelenlétet biztosítjuk, hogy a legjobb minőségben és a tervek szerinti anyagokkal kerülhessen megvalósításra az épület.

Kérjen visszahívást!

48 órán belül visszahívjuk egy 30 perces ingyenes konzultációra!